godmorgon

vaknade för en stund sedan, håller på att fixa mig sen ska jag åka till stan och möta upp bella sen ska vi åka till årsdadal och söka jobb, känner mig lite stressad så måste skynda mig lite så hinner inte skriva så mkt men skriver mera när jag kommer hem igen, puss


Håll dig stark !

vakna för ett tag sedan, igår var vi hos en kompis å chill krökade typ, sen fick vi veta att nattbussen från älvsjö inte gick på helger så vi gick till parkudden.. vi kom nog hem vid 3 tiden igår tror jag, nu äre ju vinter tid oxå så alla som glömt ställ om klockorna nu :) vart jätte förvirrad på hemvägen igår för ena luren var en tid å den andra en timme före, men fattade till slut att dom ändrat tiden, aja vi tog massa bilder igår men kommer inte lägga alla på en gång, kommer slänga in då och då :)


i belive

vakna för ett tag sedan, var nyss å duschade ska börja fixa mig lite sen ska jag möta lilla bellsi :) vet ej vad som händer idag men antagligen festa ! aja vad ska ni göra idag då ?


tralala

ska fixa mig nu sen ut, vad ska ni göra idag ? var ju å skulle söka jobb men hittade ej så får åka på måndag istället, suck.. aja hoppas ni haft en soft dag iaf å hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll :)
KÄRLEK !


hemma idag !

Idag är jag hemma pga att jag är sjuk, tänkte faktiskt gå idag.. menmen sånt händer, hoppas bara jag blir frisk snart. ska snart ut å ta en cigg m maria. sen ska jag röra mig till liljeholmen och söka jobb haha, det är ruttnaste jobbet egentligen men vad ska man göra, behöver man pengar så gör man ju lixom det !


ååååååååå !

åå har teori prov imorn i idrott&hälsa, kan inte ett skit så sjukanmälde mig nyss men kanske drar dit om jag hinner plugga inatt fast då drar jag bara dit sista lektionen då jag har prov, fan asso jag orkar ej med skolan, hade ju prov idag oxå men det gick iaf skit bra :) är stolt över mig att jag pluggade till det provet haha :P aja har fett tråkigt är skit trött men ska nog plugga lite nu ..


tvätta

nu ska jag springa ner i tvättstugan å tvätta, har haft prov idag i skolan det gick skit bra hoppas jag :) aja hinner inte skriva mera måste springa.


trött !

är trött som fan orkade egentligen inte vakna idag, men har prov idag så jag måste. aja jag duscha nyss iaf ska käka lite snabbt sen tar jag bussen halv börjar ju 13.40 idag fett nice, aja måste skynda mig nu iaf puss..


pluggpluggplugg

omg håller på att bli knäpp, det här är för mkt !!! har suttit nu några timmar har 10 sidor kvar sen är jag redo för provet imorgon, håller på med procent, promille, ppm, moms, förändringsfaktor, ränta, procentenhet, amortering, index och KPI ! börjar bli fett hungrig oxå å mitt huvud känns FULLT ! det känns som inget mera kommer in glömmer typ allt jag gjort fan haha ! aja måste göra dom hära 10 jävla sidorna nu skriver mera sen.


trött

orkar inte fixa headern mera, ska fixa lite mera på den imorn eller lite senare, nu ska jag iaf gå ut och ta en cigg sen ska jag plugga lite till :( faaan mår dåligt det är för mkt prover just nu :(


stööööök

nu kommer bloggen se lite fuckt ut för jag ska fixa om den så ska prova olika designer så klaga ej på designen, hoppas den blir bra när den är klar puss så länge..


hem kära hem

sho kom hem från skolan för en stund sedan, ska snart käka pizza sen plugga, har prov imorgon :/ sen har jag prov igen på fredag. fett jobbigt jag orkar verkligen inte.. aja vad ska man göra that's life.


sovmorgon på hög nivå !

omg är fett glad, fick nyss veta att vi inte har dom 2 första lektionerna så vi börjar 12.10 fett soft asso är fett glad å vi slutar 14.30 ist för 16.30 ! så skönt asso kan inte beskriva hur glad jag är :)


Chill !

Shoo, kom hem för ett tag sedan ligger å äter ballerina kladdkaka å kollar runt lite på facebook. inte mycket att göra fan, har inte gjort så mycket idag, har vart med hanna och vi käka pizza och chips och ba tog det lugnt i orten som vanligt, börjar fett tidigt imorn vill typ gråta haha å har verkligen dom tråkigaste ämnena imorgon oxå, aja vad ska man göra utbildning är viktigt ! det var allt jag hade att säga just nu iaf hehe :)


skolan

shoo ska snart springa t skolan vaknade lite sent men det gör inget, måste iaf fixa mig nu ciaoooo


ut

sho kom hem nyss nu ska jag ut till min galna hanna som är helt störd i huvudet, säger ej varför men hon är det bara aja, skriver mera sen puss så länge.


galet

shoo, kom hem för en stund sedan ska snart lägga mig å kolla film.
Igår var jag i dalen å föra sen skulle vi åka till midsommarkransen på fest fast det spårade ur, pallar inte säga mera än. men hade kul tills vi kom dit, men sånt händer ibland. orkar ej skriva mer har inget speciellt att säga så skriver igen när jag har ngt att skriva om haha.

bild från igår, älskar dig hanna tack för allting <3


vakna nyss

shoo vaknade nyss ligger å pratar med hanna i telefon. ska ut å röka strax. idag ska jag festa, vad ska ni göra idag då?


ny header

har lagt upp en header å ändrat lite men verkar inte som den kommit upp, väldigt tråkigt att det är så segt -.- aja kmr väll upp snart hoppas jag, har väldigt trååååååkigt är så trött :(


Det är svårt att leva, men lätt att dö

shoo idag blir en hemma dag, har vart i orten hela dagen, orkar inte göra ett skit är skit trött känns som jag drömmer eller något. aja jag har vart med hanna idag å ba chillat, vi var ute här runt omkring med några. har ändå haft en bra dag eller aa det börja bra iaf :) menmen that's life vad ska man göra? jag ska iaf hitta ngn tuuung film att kolla på nu sen ska jag lägga mig och sova å vakna seeeeeeent imorgon !!! aja det var allt för mig, juste jag lägger in min förra design jag gjorde sedan i somras så får jag ändra den när jag har tid ! :)


help

ngn som har lust att hjälpa mig att fixa en design ? skulle vara hur gulligt som helst om ngn skulle vilja offra sig :P har inte tid att fixa en design pga att jag har otroligt mkt plugg just nu ...


ny blogg

här är min nya blogg, var tvungen att byta pga alla klaga på att min andra blogg var svår att hitta så a vad ska man göra, då får man ta å byta då men ska fixa designen å allt innan jag börjar blogga hära kanske slänger in ngn då å då men kommer blogga på www.nattstad.se/jessu till denna är helt klar så vill ni läsa om mitt underbara liv så kan ni gå in där. vi ses snart igen.


Välkommen till min nya blogg!